Nahrávání / Loading...
hledat
Logo Twin Design Studio (130 px)

Logo Twin Design Studio (130 px)

GDPR

Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů vstupuje v platnost 25. května 2018.

V této době musí být mj. v souladu s GDPR i všechny webové prezentace a elektronické obchody, které nakládají s osobními údaji (obsahují například kontaktní nebo objednávkové formuláře). Tyto prezentace a obchody by měly být zároveň zabezpečeny na dostatečné úrovni, neboť jakékoliv zjištění prolomení zabezpečení prezentace nebo eshopu se musí Úřadu pro ochranu osobních údajů v podstatě neprodleně ohlásit. Jedná se o důležitý krok před nastávajícím a přísnějším nařízením známým jako ePrivacy. Zároveň upozorňujeme, že nařízení GDPR do jisté míry zpřesňuje již stávající zákonné povinnosti o ochraně osobních údajů.

Doporučená kombinace zabezpečení všech dotčených prezentací a eshopů: certifikace webu SSL / pravidelná aktualizace zabezpečení a ostatních souborů

Twin Design Studio nabízí zajištění implementace GDPR do Vašich prezentací nebo eshopů a zajištění celkového souladu s GDPR. Kromě pomoci technické (úpravy prezentací) nabízíme také administrativní pomoc jako je rozdělení Vašich zákazníků a odběratelů newsletterů podle právního statusu, zajištění souhlasu Vašich odběratelů a další související služby, v neposlední řadě pak máte možnost využít právní pomoci prostřednictvím spolupracující právní kanceláře, dlouhodobě se zabývající ochranou osobních údajů a autorským právem.

Doporučujeme nenechávat zajištění souladu s GDPR na poslední chvíli. Pro více informací nás kontaktujte na infolince 800 DESIGN (800 337 446) nebo na e-mailu gdpr@twindesign.cz

Related Posts