Nahrávání / Loading...
hledat
Logo Twin Design Studio (130 px)

Logo Twin Design Studio (130 px)

GDPR

Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů vstupuje v platnost 25. května 2018.

V této době musí být mj. v souladu s GDPR i všechny webové prezentace a elektronické obchody, které nakládají s osobními údaji (obsahují například kontaktní nebo objednávkové formuláře). Tyto prezentace a obchody by měly být zároveň zabezpečeny na dostatečné úrovni, neboť jakékoliv zjištění prolomení zabezpečení prezentace nebo eshopu se musí Úřadu pro ochranu osobních údajů v podstatě neprodleně ohlásit. Jedná se o důležitý krok před nastávajícím a přísnějším nařízením známým jako ePrivacy. Zároveň upozorňujeme, že nařízení GDPR do jisté míry zpřesňuje již stávající zákonné povinnosti o ochraně osobních údajů.

Doporučená kombinace zabezpečení všech dotčených prezentací a eshopů: certifikace webu SSL / pravidelná aktualizace zabezpečení a ostatních souborů

Twin Design Studio nabízí zajištění implementace GDPR do Vašich prezentací nebo eshopů a zajištění celkového souladu s GDPR. Kromě pomoci technické (úpravy prezentací) nabízíme také administrativní pomoc jako je rozdělení Vašich zákazníků a odběratelů newsletterů podle právního statusu, zajištění souhlasu Vašich odběratelů a další související služby, v neposlední řadě pak máte možnost využít právní pomoci prostřednictvím spolupracující právní kanceláře, dlouhodobě se zabývající ochranou osobních údajů a autorským právem.

Doporučujeme nenechávat zajištění souladu s GDPR na poslední chvíli. Pro více informací nás kontaktujte na infolince 800 DESIGN (800 337 446) nebo na e-mailu gdpr@twindesign.cz

Implementace nařízení GDPR
Slimgrafix.cz
Slunečník s potiskem
03probike.cz
Trisha.cz
CH.D.P.Company.com
FAAC-závory.cz
Obec z výšky
Peliair.cz
FAAC-sloupy.cz
NadGalateou.cz
3D Nad Galateou
Electromem.cz
MT Distributing
Cyklovozikyricany.cz
Automatky.cz
Přístroje Dentamed
Boomies.cz
Movie Opener
Svítilny.cz
Školka-Ježeček.cz
Katalog OsteoBiol
Osteobiol.cz
Kufry.cz
Bitterdent.cz
Katalog M+W Dental
Katalog Ordinace 2015/2016
Vizitky SVKD
Osstem.cz
FAAC B680 H
FAAC Safe&Green
Carestream
Ovladani-vrat.cz
Holiday Inn
FAAC 3D
Ivoclar Vivadent
Twin Design Ad
DentaDen.cz
FAACCZ.cz
CD booklet
Mercedes Sprinter
Café Legenda
Powerbank
Dentamed
Dentamed PF 2015
Bigboard Pragodent 2015
CityGo
Katalog Extrem Sport 2015
Ovládání Rollo
Vizitky BMW
Propisky FAACCZ
USB Adavsys
Kufry.cz
Ford Mustang
Kia
Shellby
33 Hot Rod
Ford Mustang
Loga Fastrade
Chrysler C 300
Ovládání Boppe
Hector
DSOSBelasek.cz
Parrot Design
Parrot Dia
Katalog Extrem Sport 2011
Stavitelství-VKD.cz
Fastrade Faro
PF 2011
MGcaffe.cz
Franck Ellner
Jetpilot.cz
Calamarus.cz
Vitalabor.cz
Divadelní svět Brno
Cerva.cz
Parrot Zikmu
Parrot Grande Specchio
Ekospol
Fajtlcars.cz
Ústí nad Labem
GDPR Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním...
More from this set:
Webová prezentace Petra Šimáka – návrháře originální grafiky nejenom na helmy světoznámých jezdců. Web presentation of...
Slunečník s potiskem celé plochy již od 1 kusu. Slunečník s aretací náklonu obsahuje stojan pro...
More from this set:
Webová prezentace o exkluzivních pánských kolech americké značky Santa Cruz a dámských kolech řady Juliana. Web...
Webová prezentace salonu krásy v Praze. Web presentation of a beauty salon in Prague.
Webová prezentace společnosti Ch.D.P.Company zabývající se video produkcí. Web presentation of video and media production company.
Webová prezentace automatických závor značky FAAC. Web presentation of FAAC automatic gates FAAC.
Fotografie obce a jejího okolí z výšky. Pro objednání fotografií z výšky klikněte zde. Photos of...
More from this set:
Webová prezentace nejlehčích odolných kudrů na planetě. Web presentation lightest rugged suitcases on the planet.
Webová prezentace dopravních sloupů značky FAAC. Web presentation of FAAC traffic bollards.
Webová prezentace developerského projektu Rezidence Nad Galateouv blízkosti Kosmonos – okres Mladá Boleslav, jehož součástí jsou...
3D vizualizace rodinných domů Rezidence Nad Galateou pro II. a III. etapu výstavby s využití pro...
More from this set:
Webová prezentace nabíjecích a startovacích systémů určených od skútrů až po lodě. Web presentation of charging...
Webová prezentace distributora audiovizuálních systémů. Web presentation distributor of audiovisual systems.
Webová prezentace půjčovny a prodejce cyklovozíků značek Thule Chariot a Croozer. Web presentation vendor’s bicycle carts...
Webová prezentace automatických dveří značky FAAC. Web presentation of FAAC automatic doors.
Webová prezentace stomatologických přístrojůa novinek z oboru stomatologie. Web presentation of dental equipment and innovations in...
Webová prezentace výrobce hraček Boomies. Web presentation of toymaker Boomies.
Úvodník filmů nebo videí z produkce Twin Design Studia / TwinFilm.cz. TwinFilm Movie Opener.
Webová prezentace odolných svítilen americké výroby značky Peli a německé společnosti Ansmann pro autorizované zastoupení v...
Webová prezentace soukromé mateřské školky v Praze Slivenci. Web presentation of private kindergarten in Prague Slivenec.
Grafický návrh, sazba a tisk katalogů produktů (112 stran) italské společnosti OsteoBiol. Graphic design, typesetting and printing...
Responzivní prezentace implantologických materiálů OsteoBiol italské společnosti Tecnoss určená především odborné veřejnosti z řad stomotologie. Responsive...
Webová prezentace odolných kudrů americké výroby značky Peli pro autorizované zastoupení v České republice. Web presentation...
Webová prezentace stomatologické ordinace MUDr. Julie Bitter v Plzni. Web presentation of Pilsen Dental Surgery Dr....
Grafický návrh, sazba a tisk katalogů produktů (112 stran) německé společnosti M+W Dental v české a...
Grafický návrh, sazba a tisk katalogu dentálních produktů společnosti Dentamed. Katalogy byly zhotoveny v knižní vazbě...
Grafický návrh a výroba vizitek pro společnost Stavitelství VKD. Graphic design and production of business cards...
Webová prezentace pobočky jihokorejské společnosti Osstem – předního světového výrobce v oblasti zubní implantologie. Web presentation of...
Videoprezentace hydraulické automatické závory B680 H italského výrobce FAAC. Video presentation of hydraulic automatic barriers B680...
Videoprezentace nové řady výrobků předního celosvětového výrobce pohonů pro vrata, brány a automatických dveří FAAC se systémem...
Velkoformátové obálky na míru s potiskem, leták s parciálním lakem a další tiskoviny pro akci Carestream...
Elektronický obchod na klíč s výrobky na ovládání vrat a brán pro společnost Adavsys. Ecommerce products...
Tiskoviny různých druhů pro hotel Holiday Inn Praha. Printed matter of various kinds of hotel Holiday...
Návrh, výroba a instalace 3D log z tvrzeného a lakovaného PVC s LED podsvícením 90°, 3D...
More from this set:
Grafický návrh, sazba a tisk prodejních letáků pro české zastoupení Lichtenštejnské společnosti Ivoclar Viovadent. Graphic design,...
Reklamní spot prezentovaný na velkoplošných obrazovkách na několika stadionech v ČR v období 08/2013 – 05/2014....
Webová prezentace s administračním systémem pro dentální dny DentaDen. Web presentation with administration system for dental...
Webové prezentace české a slovenské pobočky předního světového dodavatele italských produktů značky FAAC – společnosti FAACCZ. Web...
Papírový obal CD bookletu s plastovou výplní a úchytem CD včetně potisku. Paper packaging CD booklet...
Grafický návrh, výroba a realizace polepů vozidel společnosti Dentamed. Graphic design, production and realization of posters,...
More from this set:
Webová prezentace s administrací café baru na Kladně. Web presentation with administration of café bar in Kladno.
Originální dárek pro zákazníky ve formě nabíjecí stanice do kapsy pro mobilní zařízení – powerbank s potiskem....
More from this set:
Grafický návrh řešení elektronického obchodu Dentamed. Graphic design solution ecommerce Dentamed.
Návrh a tisk novoročních přání Dentamed pro roky 2014 a 2015. Design and printing Dentamed New...
Grafický návrh a výroba bigboardu instalovaného po dobu výstavy Pragodent 2015 na pražském Výstavišti. Graphic design...
More from this set:
Grafický návrh a výroba řezané grafiky včetně polepu výherního vozidla na promo akci v rámci výstavy...
More from this set:
Katalog cestovní kanceláře Extrem Sport pro sezónu 2014/2015. Od grafického návrhu, přes sazbu, tisk a rozesílku...
Dálkové ovládání s potiskem. Remote control with printing.
Grafický návrh a výroba vizitek pro dealerství BMW. Graphic design and production of business cards for...
Reklamní propisovací tužky s gravírováním do kovové části těla. Promotional ballpoint pens engraved into the metal body...
Grafický návrh a výroba přenosných USB disků Adavsys různých kapacit. Graphic design and production of portable...
Elektronický obchod kufry.cz dodaný na klíč společnosti Mipesa autorizovanému zástupci firmy Peli Products a.s., která je evropskou...
Série propagačních fotografií Ford Mustang pro reklamní účely. A series of promotional photos Ford Mustang for...
More from this set:

Kia

Grafický návrh a sazba billboardové kampaně Kia – CarHouse. Graphic design and typesetting billboard campaigns Kia...
Designové fotografie Ford Mustang Shellby pro potřeby propagace webového portálu fajtluscars.cz. Photo Design Ford Mustang Shellby...
  Webová flash prezentace automobilových speciálů Hot Rod z USA pro společnost Fajtl Cars. Web flash...
Videoklip k vozidlu Ford Mustang natáčený v české republice v oblasti Středních a Severních Čech určený...
Grafický návrhy sady log pro prodejní skupiny společnosti Fastrade. Graphic design set of logos for sales...
Série image fotografií pro propagaci serveru fajtluscars.cz. A series of photographs for publicity image server fajtluscars.cz.
More from this set:
Potisk dálkových ovládání garážových vrat pro společnost Boppe. Printing of remote controls for garage door company...
Grafické návrhy včetně sazby letáků pro Sport Centrum Hector včetně zajištění tisku. Graphic designs, including the...
Webová prezentace Dětské sportovně ozdravné společnosti Bělásek. Web presentation of children’s sports and recreation guild –...
Webový rozcestník pro produkty Parrot Dia, Parrot Zikmu, Parrot Starck. Web signpost for Dia Parrot products,...
Webová flash prezentace designového fotorámečku Dia společnosti Parrot. Web design flash presentation of photo frame Parrot...
Katalog cestovní kanceláře Extrem Sport / ročník vydání 2011. Kompletní dodání na klíč včetně tisku a...
Webová prezentace na klíč pro Stavitelství VKD. Web presentation of Stavitelství VKD company.
Grafický návrh tiskovin pro soutěž Faro společnosti Fastrade. Graphic design publications for companies Fastrade contest Faro.
Flash animace kombinovaná s HTML prezentací u příležitosti konce roku 2010. Flash animation combined with HTML...
Webová prezentace společnosti MG Caffe zajišťující servis a dodávky zařízení pro přípravu kávy. Web presentation of the...
Webová prezentace špičkového francouzského perlivého vína Franck Ellner pro společnost Profitec – toho času hlavního distributora...
Elektronický obchod s funkčním oblečením a přílušenstvím americké značky Jetpilot. Součástí eshop je také práce na...
Webová prezentace pro pražskou tiskárnu Calamarus. Web presentation for the Prague printer house Calamarus.
Webová prezentace české pobočky německé společnosti Vita Zahntechnik zabývající se výrobou produktů a zařízení pro dentální...
Návrhy loga pro Divadelní Svět Brno. Logo design for the Divadelni svet Brno (Theatre World Brno).
Grafické návrhy elektronického obchodu s napojením na podnikový software. Graphic design e-commerce connected to company software.
Webová prezentace pro designovou reprodsoustavu Parrot Zikmu navrženou světoznámým francouzským návrhářem Phillipem Starckem. Web presentation for design...
Webová prezentace designové kolekce elektronických fotorámečků Parrot Grande Specchio. Web presentation design collection of electronic photo...
Návrh webové prezentace předního českého developera. Design of a web presentation of a leading Czech developer.
Webová prezentace společnosti Fajtl Cars se sídle v Praze zabývající se prodejem a servisem vozidel americké...
Grafický návrh kompletní designu pro krajské město Ústí nad Labem v otevřené soutěži. Grafický návrh tiskovin se...
zobrazit základní informace o projektu zobrazit náhledy Schovat náhledy